tirsdag 7. februar 2012

x-faktor blomsterutgaven: HVIT

Moseplassen har en kjempeartig konkurranse gående for tiden - X-faktor for blomster, med stadig nye farger. I dag er det hvitt som teller.
Jeg tenkte jeg skulle prøve meg med dette bildet her, som dessverre ikke viser hvilken strålende rosedyrker jeg er - snarere tvert i mot. Schneewitchenrosen ble kjøpt inn som en liten og stusselig busk for et par år siden, men den kom seg og viste til og med tegn til og trives. Det var før vi fikk varmepumpe...
Dessverre ble det slik at da vi skulle montere varmepumpen, så var det eneste passende stedet for utedelen rett foran denne stakkars rosebusken, og siden har den vært utsatt for mer eller mindre konstant vind og blåst midt i fleisen. Det har den satt lite pris på for å si det mildt.
I fjor sommer fikk vi nøyaktig tre roser i løpet av hele sesongen, og du gjetter selvsagt riktig, det er disse tre du ser her. De ble blåst av som halvutsprungne knopper, men jeg satte kvisten i vann og klarte å holde liv i dem et par dager. Lenge nok til at de kunne pynte opp da jeg skulle ta bilder av mitt pimpede plantebord.
I år får jeg nok prøve å flytte denne stakkars rosen, ellers blir det vel like lite blomstring denne sommeren også.

7 kommentarer:

Anne (Moseplassen) sa...

Uff, ikke så greit med sånne husmekanikk bestandig, høres ikke ut som noen god plass for en rosebusk å stå nei, men så fint at du fikk foreviget de blomstene hun greide å sette da :) Nydelig!

Asbjørg sa...

Håper du finner en egnet plass til den,for disse rosene er jo helskjønne!

Vivishagerom sa...

Skjønn hvit rose! Lykke til i konkurransen.
Ha en fin kveld.

ide-puffen sa...

Nydelig bidrag med mer enn bare blomsten. Fin fint.
God helg
Randi

ide-puffen sa...

Og du.....hvor kjøpte du den søylevasken?
Badet ble så fint. Og billig, men pent det liker jeg!
randi

Husfruen of Hilltop House sa...

Hei Randi,

Vi kjøpte vasken og søylen på Biltema. Mye fint der, faktisk.

Blogger sa...

As stated by Stanford Medical, It is indeed the one and ONLY reason this country's women live 10 years longer and weigh on average 19 kilos less than we do.

(By the way, it has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING about "HOW" they eat.)

P.S, What I said is "HOW", not "WHAT"...

CLICK on this link to determine if this easy quiz can help you unlock your real weight loss potential