søndag 18. mars 2012

Det spirer og gror i vinduskarmen

Frøene jeg sådde for en drøy uke siden har begynt å spire, og det er så deilig å se nytt liv begynne på denne måten. I år gleder jeg meg spesielt til våren, for jeg har fått drivhus!
I fjor regnet hele grønnsaksavlingen min bort, så i år har jeg stort håp om å høste bugnende klaser med tomater og agurk. Kanskje jeg kan klare å drive fram paprika også. I fjor ble det en eneste knøttliten frukt, langt uti september en gang.
Fremdeles må jeg vente litt på å få drivhuset på plass. Vi har nemlig felt en masse store trær på tomta, så vi må få en gravemaskin inn for å fjerne stubber og røtter. Men, når det er gjort, vil jorda være klar til dyrking. Vi satser økologisk i år, og gjødsla, den skal fire lubne, små fjærkledde damer sørge for. Forhåpentligvis vil de sørge for frokosteggene våre også. Det skal bli skikkelig moro når de kommer i neste uke.

Inntil videre får jeg bare kose meg med spirene mine. Kanskje jeg skal så noen nye frø i dag.
Tra la la. :-)

2 kommentarer:

Marthe sa...

Se der ja, der har du virkelig fått fart på frøene! :-) Det er en vakker tid!

Blogger sa...

As stated by Stanford Medical, It is really the ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh on average 19 kilos less than us.

(And realistically, it is not about genetics or some secret exercise and absolutely EVERYTHING to about "how" they are eating.)

P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

Tap this link to find out if this little questionnaire can help you release your true weight loss potential