tirsdag 10. august 2010

Fotokonkurranse

Jeg synes at Hubby er en veldig flink fotograf, så derfor fikk jeg lyst til å melde tre av bildene hans på Fotoverdens svart/hvitt-konkurranse som er på gang nå i august.

Dette nydelige bildet er tatt ved Rana-elva i Nordland. Den lange lukkertiden understreker det vakre og mektige i de voldsomme vannmassene.

Det neste bildet er langt fra så idyllisk. Langs det som skal være Norges paradegate, kan man ofte se ting velferdsstaten ikke ønsker å reklamere med. Tiggeren sitter faktisk og lener seg mot veggen til Stortinget. Jeg synes dette er et illustrerende blinkskudd.
Begge de to bildene over er forresten også med på Petunias fotokonkurranse "Mitt lille land".

Det siste bildet illustrerer tenåringen i opprør. Det er nok noe mange foreldre vil kjenne seg igjen i. Bildet ble tatt på en tur til Newcastle. Mas fra alle og kjekling med lillebror ble for mye for denne gutten. Da han så bokstavene på veggen av en jernbanestasjon løp han bort, stilte seg under og fortalte verden hva han mente. Heldigvis hadde far kameraet parat.

Har dere lyst til å stemme på Hubby i konkurransen, så blir vi kjempeglade.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, for noen blinkskudd.
Falt helt for det øverste, utrolig flott.
Skal stemme på Hubby.
Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag.
Klem fra Mio

Fossestua sa...

Flotte bilder!!! Det øverste ser jo ut som et maleri! Helt nydelig! Hvor i Rana-elva(Revelen/tverråga) er bildet tatt? Selv er vi nærmeste nabo til Revelfossen, som endelig ble lys-satt i fjor høst :) Lysene tennes automatisk når mørket faller på, og gir fossen en trolsk stemning :)
Klem fra Lise

Christina Mari sa...

Oj,for noen flotte bilder. Det øverste var jo helt nydelig.
Ha en vidre fin dag.
Klem Christina

Tove sa...

Hei hei
Rålekre bilder. Øverst på min ønskeliste står foto kurs. Skulle så gjerne lært å bruke kameraet mitt.
Lykke til i konkurransen
Klem TOve

HusmorDronninga sa...

Først av alt; takk for kommentar i bloggen min :)

For det andre må jeg bare skryte litt av Hubby.. for noen fantastiske blinkskudd! og da faktisk først og fremst bildet fra KarlJohan's gate..

Ser frem til å følge bloggen deres videre, og legger meg derfor til som følger!

Klem fra
Kjersti

Fossestua sa...

Hei igjen :)
Bordet er kjøpt på skeidar :) Er vel egentlig ikke ment til å brukes ute,men det står under tak, og jeg har montert gummiknotter under beina så det ikke skal trekke vann .
Ang Revelfossen, så har vi god utsikt til den ja :) (etter at vi fjernet noen gigantiske grantrær da vi overtok for 1,5 år siden) På 1900-tallet, ble det startet et sagbruk ved fossen, og vi bor i huset som sagmesteren bodde i! Huset ble oppsatt i 1906, så her er det historie i veggene :) Huset heter "Sagmesterboligen" og tomten heter "Fossestua", derav navnet på bloggen!
Ps. sjekk bildet som er heeelt nederst på bloggen min. Der har du fossen i dag. Kremt,ikke helt i Hubby`s liga da, hihi :)
Klem fra Lise

Prinsesse Elin sa...

Hei og god morgen
Takk for den utrolig koselige kommentaren som du skrev i går.

Blinkskuddene er fantastiske. Jeg følger deg videre.

ønsker deg en nydelig onsdag.

Klem fra Elin:)

Hos Farmor sa...

Hei!
Koselig at dere vil være med på min give away :)
Utrolig fine bilder - må jo bare være en sikker vinner!! Lykke til i alle fall :)
*Martemora*

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

For nokre fantastiske bilder!:) Kjempefine!
Og tusen takk for helsing hos meg!
Eg les faktisk alle innlegga dine. Du har ein kjempeflott blogg. Eg har deg på blogglista mi..men eg har ikkje vore så flink å kommentere..men der skal eg skjerpe meg;)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Petunia sa...

Er det det første bildet du vil ha med på "Mitt lille land"?
Vennligst gi meg en rask tilbakemedling slik at jeg får ordnet bildene før avstemningen som starter på mandag (men innlegget mp gjøres klart i morgen)
Bildet er kjempetøft, så jeg håper det er med og at du ikke har linket feil eller noe!!

ninabakke sa...

Nydelige bilder :)

Takk for at du deltar

Petunia sa...

Jeg kan ikke se å ha mottatt deres stemmer i fotokonkurransen "Mitt lille land". Dere skal ha mottatt en mail fra meg tidlig mandag som skulle besvares med dine stemmer.
Hvis dere ikke har fått den mailen, så send meg en mail (Mailadresse i profilen min), så får dere tilsendt eposten i løpet av dagen. Fristen for stemme, går ut i morgen klokken 18:00, så det haster.
Se alle bidragene HER
:)

Unknown sa...

Fantastiske bilder! *imponert*