mandag 2. august 2010

Alle hjerter gleder seg

Jeg har vært så heldig å vinne noen flotte trøstepremier. To på en gang, faktisk!


Fra den fine bloggen Fra huset i svingen, vant jeg en duftpose og et nydelig hjerte fra Miljøgården. Duftposen ligger i undertøyskuffen min, og hjertet har jeg foreløpig hengt i en lampe. Skal finne en finere plass til det, for det fortjener å bli vist ordentlig fram, så lekkert som det er.


Fra den like fine bloggen Huset ved fjorden vant jeg også et hjerte som Bjørg har sydd selv. Det henger på badet sammen med et annet vinnerhjerte. Ble det ikke fint sammen?


Jeg føler meg jo så utrolig heldig som får slike vakre ting. Tusen takk!

Jeg minner om at det fremdeles er mulighet til å bli med i mitt sommerlotteri der du kan vinne små såper og kremer fra L’Occitane. Utrolig mange amerikanere har hivd seg på konkurransen på den engelske siden, så det skal bli spennende å se om premien holder seg i Norge eller om den må reise langt til sin nye eier. 

5 kommentarer:

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Så bra at du fekk hjertet til slutt då:) Var litt redd for at det var komt vekk i posten eller noko;) Kosleg at du likte det:)
No er eg tilbake i Blogglandia etter ferie, moro å vere her igjen:)
Ha ein flott kveld!
Klem:)

GroLinda sa...

Så heldig du har vært da! 2 premier og greier. Nydelig var de også ;o)
Ja, du snakker om vær...sommer? Hvor er den? Det har vært et merkverdig vær fram til nå, å ser ikke bedre ut heller. Gleder oss til 8. oktober for da drar vi 14 dager til Kusadasi i Tyrkia ;o) DET ser jeg fram til! Ellers så leter jeg etter den ultimate slankekuren hvor jeg vil gå ned i full fart! Men den finnes ikke ennå! Dessverre!! Koselig at du blir med på utlodningen min ;o) Lykke til og ha en riktig goooooood ferie! Slapp av, kos dere og ta godt vare på hverandre i hverdagen også ;o) Hilse Hubby ;o)
Klem fra Gro :o)

Fossestua sa...

Tusen takk for tips ang bordet jeg kjøpte :) Det blir nok hvitt :)
Gratulere så mye med premiene du har vunnet! Det løfter virkelig dagen med slike fine overraskelser :) Blir spennende å se hvem som stikker av med den fine premien i din giveaway :) Tvi tvi til meg, hihi :)
Klem fra Lise

June J. Larsson sa...

HJERTELIG TIL LYKKE! De er nydelige! :))

Klem
June
Nostalgi & Skriverier

sylvia sa...

hei på deg.'såå heldig du har vært,
ja bloggland fører mye med seg,masse koselige ting,
flotte hjerter du vant.
tusen takk for hilsen hos meg.
ja disse åra går fort,
huff å travelt du har det på jobb,senk skuldere å kos deg.
klem fra sylvia