lørdag 12. februar 2011

Gulvteppet på plass

Nå begynner det å smake fugl i kjellerstua. I dag har vi nemlig fått det nye gulvteppet på plass. Vegg-til-vegg-tepper er vel ikke akkurat det hotteste av det hotte, og vi lurte en stund på om vi skulle legge parkett i stedet for. Men, vi kom til at vi ville ha den lune effekten et teppe gir. Dette er tross alt et kjellerrom, og det er bare betong under. 

Vi har hatt en rekke teppeprøver med oss hjem for å finne det riktige, og vi ble ganske så fornøyde da det viste seg at det vi likte best også var det billigste. Sånt skjer ikke for ofte. 
Det var et skikkelig pes å få teppet inn i rommet og buksert mer eller mindre på plass. Ingen av oss hadde noen erfaring med å legge tepper, og her er i tillegg gulvlistene plassert sånn at teppet ligger mot dem i stedet for under, så det krevde skikkelig presisjon da det skulle skjæres til. 

Hubby klarte likevel brasene med glans, og teppet ble skåret så fint som bare det. 

Ble det ikke fint? Jeg synes liksom at hele rommet med ett ble helt ugjenkjennelig. 
Vi har allerede båret inn TVen og et par stoler, sånn at vi kan ta rommet i bruk allerede i kveld.  Resten av møblene må bare vente til elektrikeren har vært her og ordnet opp. Han skulle vært her denne uka, men vi har ikke sett snurten til ham til tross for at vi har ringt og purret. Det er kanskje urettferdig av meg, men jeg synes det er den samme leksa hver eneste gang vi skal ha en håndverker i huset. Det har hittil ikke skjedd én gang at de har kommet når de sier de skal. Nå har han lovet at han kommer på mandag, så vi får håpe at det ikke kommer noe i veien. 

Det er denne skranglete vindskeive lampetten som er problemets kjerne. All elektrisitet i rommet går gjennom den. Egentlig så synes jeg faktisk at den er litt kul i all sin syttitallsstil, men den passer ikke akkurat inn her nå. Kanskje jeg bør avertere "originale oransje retrolampetter" på finn.no. Lurer på om noen hadde villet ha dem. 

Nå skal vi i gang med å lage noe godt til kveldskosen, og så skal vi virkelig nyte kvelden i vår nye TV-stue. Kos dere i kveld, dere også!

4 kommentarer:

Alfasinteriør sa...

Så flink dere er. Kan tenke meg det var litt av et arbeid ja.
Ha en super kveld.
Klem Alfa

hobbyvimsa sa...

Så flinke dere har vært,nå kan dere bare nyte synet av arbeidet deres,nyt kveldskosen:)

Klem Linda:)

Anonym sa...

Blir bra dette!

Bittelille huset/Jennifer sa...

Moro at du fant veien innom bloggen min, alltid spennende å oppdage nye blogger:)

klem Jennifer