mandag 9. august 2010

Og vinneren er…

Som de sier på TV: Det får dere vite etter reklamepausen – eller etter en liten tekst i alle fall.
Dette er første gang vi har hatt en Give Away på bloggen, og vi er ganske overveldet av responsen. På den norske siden var det 42 personer som var innom og tok til sammen 174 lodd. På den engelske siden var det fryktelig mange amerikanere som kom innom og tok lodd. Det var nesten så vi undret på hvordan i alle dager de fant fram til bloggen alle sammen. Det var 65 kommentarer og til sammen 105 lodd. Alt i alt 279 lodd, altså.


Vi takker for de mange hyggelige kommentarene og ønsker alle som har lagt seg til som følgere hjertelig velkommen til Hilltop House. Vi skulle jo feire at telleren hadde passert to tusen besøk. Nå nærmer det seg fire tusen. Det er selvsagt ikke mye sammenlignet med de store populære bloggene, men vi synes det er kjempehyggelig.

Da vi skulle trekke, var vi fryktelig spente på om premien skulle holde seg i Norge eller reise over Atlanteren. Husfruen fikk den tunge jobben med å lage nesten 300 lodd (takk og lov for Excel), mens Hubby fikk æren av å trekke. Da vinneren ble proklamert mistenkte jeg ham nesten for juks, for premien gikk nemlig til hans gamle hjemby Mo i Rana, men mannen påstår at her var det ikke noe foul play, så da kan vi gratulere Lise med den kjempetrivelige bloggen Fossestua.

Jeg synes det var usedvanlig hyggelig at premien gikk til Lise som legger igjen så mange koselige kommentarer her hos oss. Jeg er også en fast leser av hennes blogg, og anbefaler den gjerne til alle.

Gratulerer Lise! Håper du kommer til å like premien, og at du får en deilig duftende velværestund med L’Occitane. :-) Legg igjen en e-postadresse her, så tar jeg kontakt.

7 kommentarer:

GroLinda sa...

Gratulerer så mye til den heldige vinner! Ha en fortsatt flott sommer dere to ;o)
Klem fra Gro :o)

Fossestua sa...

Jippiiiiiiiiiiii :))) *glis*
For en herlig start på dagen! Så koselig!Ja du har rett...her var det sommerstemning :)
Nå skal jeg skynde meg å legge mailadressen min i innboksen din :)
Tusen takk, jeg gleder meg til pakken med herlig Lòcctaine!
Stor klem fra Lise ( en klem til mannen din også! )

Fossestua sa...

Hihi, glemte jo epost adr min :) Vart så oppkava her :)
thohan02@online.no

Anonym sa...

Gratulerer så mye til den heldige vinneren.
Ha en fortsatt fin mandag.
Klem fra Mio

Anonym sa...

Gratulerer :D

Fossestua sa...

Er det mulig? "Luck" sier du...tror jammen jeg må prøve meg på en tippekupong alikevel :) Eller kanskje det betydde at DU får vinnerlykke ? Hihi, artig sammentreff var det nå ihverfall :)

-Anette sa...

Jammen vinnerlykke om dagen du Lise :) 2 ganger på en uke :) GRATULERER!!
-Anette