fredag 1. april 2011

Awards


Jeg har sett mange slike awarder som verserer rundt om i Bloglandia, men aldri fått noen selv, før nå, når jeg plutselig har fått to! Og det var jo veldig hyggelig, selvsagt.
Det er Linda i Hjertehuset som har gitt meg denne: 

Mens jeg har fått denne fra Lene i Livet på landet


 Tusen takk til både Linda og Lene! :-)

Det følger en liten utfordring om å svare på noen spørsmål på begge awardene, og siden spørsmålene var ganske like så tar jeg det samlet. 

Here we go:

HVORFOR STARTET DU Å BLOGGE?
Fordi jeg var så lei av å bare skrive faglige ting. Når man lever av å skrive, slik som jeg gjør, så må man fylle på med inspirasjon i blant, og det får jeg her på bloggen. Selvsagt er jeg også veldig interessert i interiør. Selv om min stil ikke helt følger tidens trend (er verken shabby eller chic), så håper jeg noen kan finne noe leseverdig her inne.

HVILKE BLOGGER FØLGER DU?
Jeg følger med på en masse interiørblogger, flest i Norge, men også en del i England, Australia og andre steder. Jeg leser noen matblogger i blant, og så må jeg ha med meg ”Shabby Fredag” hos Magnhild som forunderlig nok stadig klarer å erte på seg enkelte interiørbloggere med tidvis sviktende sans for selvironi. 

FAVORITT MAKE UP MERKE?
Tja, jeg bruker jo ikke så mye sminke egentlig. Jeg har en øyeskygge fra Dior som jeg har hatt i mange år, og man kan knapt se at den er brukt, men maskara går det unna på. Den jeg har nå er fra Chanel og ble kjøpt i Paris for noen uker siden.
Når det gjelder hudkrem så sverger jeg til Elisabeth Ardens ”Ceramide Plump Perfect”. Av såper så er nok Durance og L’Occitane favorittene.

FAVORITT KLESMERKE?
Det som passer.  Jeg er helt elendig på klær. Hadde det ikke vært for min ytterst velkledde venninne i Oslo som jevnlig deler ut av sitt overskuddslager, så hadde jeg sett aldeles sjuskete ut.
Jeg er dødsmisunnelig på alle som fikser det der med klær, og beundrer hun venninnen min grenseløst.

DITT MÅ HA MAKE UP PRODUKT?
Dersom hårbalsam teller, så er det helt klart det jeg ikke kunne levd uten. Jeg ville sett ut som et lykketroll på en bad-hair-day om jeg ikke fikk min daglige dose balsam.

FAVORITTFARGE
Det blir nok lysegrønt, det.

FAVORITT PARFYME?
Hmm, ikke helt sikker. Bruker stort sett det jeg får i gave. Her i huset er det Hubby som er mest opptatt av godlukt. Han har haugevis av diverse flakonger på badet. For tida er det visst Bvlgari og Burberry det går i. 

FAVORITT FILM?
”Life of Brian” – ingen over, ingen ved siden. Selv om den er over tredve år gammel nå, så ler jeg meg fillete over den treffende satiren hver eneste gang jeg ser den. 

Her er noen highlights:HVILKET LAND DRØMMER DU OM Å BESØKE OG HVORFOR?
Det må nok bli Australia. Jeg har reist landet på kryss og tvers mange ganger og til og med bodd der noen år, men det er så mye å se på dette vakre kontinentet. Om det går an å forelske seg i et land, har jeg falt skikkelig for Australia.
For noen år siden hadde forresten landet en av de beste turistreklamene jeg har sett:FEM TING DU ALLTID HAR I VESKA DI?
Mobilen, hårbørste, leppestift og notatblokk. Vanligvis har jeg også en lommebok, men ikke nå for tida, siden den ble stjålet og jeg ikke har skaffet meg ny ennå.


Så er det visst meningen å sende denne awarden videre til andre bloggere. Ikke lett å velge, men her er et lite utvalg av bloggene jeg koser meg med. Noen har kanskje fått disse awardene før, men pytt. Plukk selv om dere vil ha rose- eller eple-award.


Til slutt så må jeg bare erte Magnhild litt med å gi henne en award også. 

****************************
Siden det er 1. april i dag har jeg moret meg stort med avisenes aprilspøker. "Gay på landet"-ideen til OA var en av de bedre, men jeg tror det er Harstad Tidene som har den morsomste historien om en viril mann som har blitt far til tre etter å ha slått seg litt vel løs på festspillene i fjor. 

Ha en fin helg!

8 kommentarer:

Petunia sa...

Tusen takk for awarden!! Så hyggelig at du tenkte på meg!
Det med siste himmelsk, var nok en aprilspøk! Man har da ikke mer gøy enn man lager selv;) Hehe!!

Kristin sa...

Hei igjen! Tuuuusen takk for award! Det var hyggelig! Så du har en norsk side også. Så fint! God lørdag:)

Klem,

Fossestua sa...

Gratulere med den fine awarden, og tusen takk for at du vil gi den vidre til meg :)
Har valgt å være awardfri, for jeg synes det er så vanskelig å gi de videre. Men jeg holder på å lage et spørsmål/svar innlegg, så kanskje jeg tar med denne alikevel ;)
Ha en strålende helg både du og Hubby :)
Klem fra Lise

Anonym sa...

Gratulerer med velfortjente awarder.
Så koselig at du liker bloggen min og tusen takk for du vil gi en award til meg, setter stor pris på det.
Jeg har valgt å ha en awardfri blogg, fordi jeg synes det er så vanskelig å følge dem opp og ikke minst velge ut andre å sende dem til.
Håper det er greit.
Ha en fortsatt fin helg.
Klem fra Mio

Villa Klaraberg sa...

Hei og gratulerer så mye med awardene og tusen takk du hadde lyst til å gi en til meg. Jeg synes også det er vanskelig å følge opp disse awardene, men jeg gjør et forsøk og tar imot din. Så lyst og fint det ble i kjellerstua etter oppusssingen, det var jammen en stor forandring!!! Gøy å se før og etter bildene også. Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem fra Jorunn

Glassveranda sa...

Åå tusen hjertelig takk! Så koselig!! Og gratulerer så mye med awards selv! :))

Håper du får en finfin ny uke! Her regner det noe aldeles fryktelig ute, og jeg ELSKER det for nå blir det omsider snøfritt og vår her også! ;))

Stor klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Helena, The Swenglish Home sa...

Gratulerar till dina awarder (och gratulationer till de som fått dem via dig nu).

Våfflorna i förra inlägget såg verkligen läckra ut, jag tror nästan det får lov att bli våfflor i det svengelska huset någon dag snart!

Hälsningar,
Helena

Hansen- Lind sa...

Hei hei.
Takk for koslig kommentar i bloggen vår. Legger meg til som følger i din koslige blogg, gleder meg til å følge deg videre.

Klem